VOEDSELVEILIGHEID - 21.01.2011

Hygiënemelding via iPhone?

In een horecablad werd gerept over het nieuwe HACCP-Pyramid kleurcoderingssyteem om de houdbaarheid van voedsel inzichtelijk te maken en de veiligheid te garanderen. De kok scant met zijn mobieltje de informatie op het etiket en kan er nog gegevens aan toevoegen. Hij krijgt als het ware een alert per mobiel als de pepersaus over de datum dreigt te geraken. Tip. Meer informatie over deze ontwikkeling vindt u op http://haccp-label.eu Wees kritisch en stap niet zomaar over, laat anderen maar eerst fungeren als testbedrijf.

Kijk eens op http://haccp-label.eu Stap echter niet te snel over als u het niet 100% zeker weet en u gecheckt heeft of alles ook perfect werkt.

Contactgegevens

Indicator BV | Schootense Dreef 31 | Postbus 794 | 5700 AT Helmond

Tel.: 0492 - 59 31 31 | Fax: 040 - 711 17 00

klantenservice@indicator.nl | www.indicator.nl

 

KvK-nummer: 17085336 | Btw-nummer: NL-803026468B01